Ferenc Sečedi

Ferenc Sečedi

Ferenc Sečedi

Terapeut

HOLISTIKA

CENOVNIK

Biografija

Dr Sečedi Ferenc je rođen 1963. godine u Bečeju. 1989. godine je završio Veterinarski fakultet u Beogradu. 2002. godine je savladao veštine, koje otvaraju put prema altenativnim metodama lečenja: radiestezija, psihotronika, hipnoza, neurolingvističko programiranje i kiropraktika. 2008. godine je u Budimpešti završio veterinarske homeopatske studije i stekao međunarodnu diplomu; IAVH-diploma.

2011. godine završio je i humane homeopatske studije, u homeopatskoj školi „Hahnemann“ u Novom Sadu. Radi po metodi senzacije dr Sanakrana. Sada je predavač u homeopatskoj školi „Hahnemann“ u Novom Sadu. 2015. je upisan u Registar homeopata, koji se vodi u Udruženju za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“ iz Novog Sada, pod rednim brojem 60. Od 2011. do 2019. godine objavio je više stručnih članaka u mađarskom homeopatskom listu „Simile“ i na sajtu Hpathy.com, koji je poznat online homeopatski časopis.

2016. godine u novembru, na zajedničkom kongresu ECH i IAVH u Beču, održao je prezentaciju na temu, kako primeniti metod senzacije kod životinja. Redovno posećuje kontinuirane edukacije za homeopate, koje drže eminentni svetski lideri homeopatije; Rajan Sankran, Dinesh Chauchan, Mahesh Gandi, Jan Scholeten, Jonathan Hardy itd. I sam drži kontinuirane edukacije iz veterinarske i humane homeopatije u Srbiji i Mađarskoj.