Jasna Evetović

Biografija

Psihodinamski life coach (trener životnh veština), Registrovani internacionalni Bahov praktičar i terapeut za energetske vežbe u Poliklinici Badawi. Saradnju sa Poliklinikom Badawi je počela 2013., gde je sada zaposlena i radi life coaching, energetske vežbe i terapiju Bahovim cvetnim kapima.

2001. počinje edukacije na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johan Kepler“ u Beogradu. Tu stiče znanja iz akademske astrologije, a zatim i iz oblasti vezanih za energetski sistem čoveka. Zatim se iz oblasti coachinga usavršava u OLI psihološko edukativnom centru - OLI integrativni psihodinamski coaching (master nivo), sada u superviziji. Završila je edukaciju za Registrovanog internacionalnog Bahovog praktičara, u centru Essentia Vitae, u Beogradu.

Godine 2021. je postala član upravnog odbora Koučing i mentoring asocijacije Srbije (Coaching and mentoring association Serbia - CMAS). U Srbiji i inostranstvu drži predavanja na teme razvoja ličnosti i načina kako živeti kvalitetnije (upravljajući svojim emocijama). Član je subotičke sekcije ABC&T, kod istaknutog subotičkog slikara.