Egészség és Alternatív Gyógyászati Vásár

Az egészség és alternatív gyógyászati vásár egy évenként megrendezésre kerülő eseménysorozat, amelynek célja az egészséges életmód előmozdítása és a megelőzés iránti tudatosság növelése. Ebben a Badawi Poliklinika orvosai és terapeutái segitenek ingyenes orvosi vizsgálatokkal és konzultációkkal, valamint eladó és promóciós tevékenységekkel melyeket a kiállítok szerveznek.

Kedvezmények, utalványok

Hagyományosan, a Badawi Poliklinika számos utalványt ad a látogatóknak, jelentős kedvezményekkel: a kiválasztott szakorvosi vizsgálatokra; és minden holisztikus gyakorlati szolgáltatáshoz. Ezek mellett a támogatók, a vásár barátai és a kiállítók mindig készülnek meglepetésekkel a vásár látogatóinak számára.

Értesités a kiálitoknak és támogatóknak

Értesités a kiállítóknak és támogatóknak – meghívjuk önöket, hogy legyenek kiállítóink vagy a támogatóink eggyike az egészség- és alternatív gyógyászati Vásáron, mint független gyártó, vállalkozó, társaság vagy intézmény, hogy termékeiket vagy szolgáltatásaikat széles körű vásárlási lehetőségekkel és a vásárlás lehetőségeivel biztosítsák a látogatók számára. Minőségi első kézből nyújtott tanácsadással, mert együtt új értékeket építünk a természetes és egészséges életmódhoz.

Hagyományos esemény

Úgy gondoljuk, hogy az egészség- és alternatív gyógyászati vásár éves folytonossága nagyon hasznos – mind a látogatók, mind a kiállítók számára, mivel egy helyen mindenki hasznos információt, lehetőséget az egészségének az ellenőrzésére valamint lehetőséget az egészséges termékek és szolgáltatások megismerésére, a kiállítók számára a termékek és szolgáltatások bemutatására, valamint az eladáson kivül,az ügyfelek oktatására.

Lépjen kapcsolatba velünk

További információért és megállapodásért hívjon minket a 024 553 774-es telefonszámon, lépjen kapcsolatba a Viber vagy a WhatsApp-pal, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.
Poliklinika

Poliklinika

Stručni tim Poliklinike Badawi Vam nudi prvoklasnu medicinsku negu i personalizovani pristup svakom pacijentu.
Holistika

Holistika

Holistička ordinacija  Poliklinike Badawi pristupa lečenju čoveka u celini, dovodeći u balans njegovo telo, um i duh.
Stomatologija

Stomatologija

Spoj vrhunske medicine, tehnologije i umetnosti. Cilj Stomatološke ordinacije je da Vaš svaki dan bude nasmejan.