Na konsultacijama dobijate savete o Vama odgovarajućoj terapiji, ishrani i suplementima, kao i o tome koja vrsta lečenja je za Vas adekvatna. Vreme trajanja: 30 minuta.

EFT – Tehnika emocionalne slobode – Tehnika emocionalne slobode je kombinacija akupunkture i psihologije, gde tapkanjem na akupunkturne tačke vezane za emocije, mi smanjujemo intenzitet negativnih emocija. Ovo je tehnika koja se vrlo lako izvodi na daljinu. Klijent sluša i prati terapeuta i tapka po svojim aktupunkturnim tačkama vrhovima prstiju. Vreme trajanja seanse: 60 minuta.

Edukacija Budwig protokola – Budwig protokol je osmislila dr Džoana Budwig, kao pomoć u lečenju raka i drugih hroničnih bolesti. Edukacijom se stiče potrebno znanje radi brige o sebi ili bolesniku u kućnim uslovima. Vreme trajanja seanse: 90 minuta.

Life coaching Vam pomaže da na pravi način (Vaš način) postavite bilo koji cilj i da ga ostvarite. Pored toga Vam omogućuje da ka ostvarenju ciljeva idete tempom koji je najbolji za Vas, da ne odustanete od svog cilja i da sa problema pređete na rešenje neprijatne situacije. Otkrićete u sebi šta je za Vas najbolje (jer Vi to najbolje znate), imaćete motivaciju i fokus šta god da radite i postaćete aktivan član u svom životu. Vreme trajanja seanse: 60 minuta.

Life coaching i oživljavanje svesti – pomaže da promenite svoje navike, da razumete zašto se osećate nezadovoljno, da se oslobodite osećanja krivice i pojačate samopouzdanje. Pomaže Vam da postanete bliži sebi i bolje emotivno funkcionišete u svakodnevnom životu. Kroz brojne tehnike i meditacije pomoći ćete sebi da izađete iz zone komfora na bezbolan način i oblikujete svoj život na način kakav želite da živite. Vreme trajanja seanse: 90 minuta.

Vesna Bojanić

Psihoterapija poboljšava kvalitet Vašeg života rešavanjem problema, savetovanjem i terapijskim uslugama, kao i uslugama profilisanja i psihodijagnostike za decu, odrasle i bračne parove. Za psihološku pomoć se u najvećoj meri obraćaju ljudi koji su zdravi, ali koji pate od izvesnih emocionalnih problema: strahovi, napadi panike, anksioznost, depresivnost, psihosomatske tegobe, osećanje usamljenosti, problemi u ljubavnom i seksualnom životu, trpljenje nekog od oblika nasilja (emocionalnog, fizičkog, seksualnog) i druge tegobe. Vreme trajanja: 60 minuta.

Poliklinika

Poliklinika

Stručni tim Poliklinike Badawi Vam nudi prvoklasnu medicinsku negu i personalizovani pristup svakom pacijentu.
Holistika

Holistika

Holistička ordinacija  Poliklinike Badawi pristupa lečenju čoveka u celini, dovodeći u balans njegovo telo, um i duh.
Stomatologija

Stomatologija

Spoj vrhunske medicine, tehnologije i umetnosti. Cilj Stomatološke ordinacije je da Vaš svaki dan bude nasmejan.