Lekari

Kada se dete rodi veoma je bitno da njegov rast prati vrhunski stručnjak. U Poliklinici Badawi Vas čekaju ordinirajući pedijatri dr Mohamed Badawi, dr Josipa Krajninger Parčetić i dr Eva Grujičić, koji će ispratiti razvoj Vašeg deteta i pobrinuti se da bude zdravo i srećno.

Za kardiološka pitanja čeka Vas dečiji kardiolog dr Tomislav Vajs.

Prvi pregled za bebe

U okviru našeg paketa, „Prvi pregled bebe„, sve preglede obavljate u jednom terminu, štedeći vreme i novac. Ovaj pregled se sastoji od tri specijalistička pregleda. Kliničkog pregleda pedijatra, kontrole sluha od strane specijaliste ORL i ultrazvučnog pregleda kukova od strane ortopeda.

Kombinovani pregled za decu uzrasta 3-7 godina

U okviru našeg paketa, „Kombinovani pregled za decu uzrasta 3-7 godina„, sve preglede obavljate u jednom terminu, štedeći vreme i novac. Ovaj pregled se sastoji od tri specijalistička pregleda. Kliničkog pregleda pedijatra, kontrole vida od strane specijaliste oftalmologa i specijalističkog pregleda od strane ortopeda.

Cena

Znamo da je cena veoma bitna informacija. Nudimo Vam optimalan odnos cene i kvaliteta svih naših usluga Pogledajte kompletan cenovnik svih naših usluga, ili ga preuzmite u PDF formatu.

Zakazivanje termina

Za više informacija i zakazivanje termina pozovite nas na 024 553 774, kontaktirajte na Viber ili WhatsApp, ili popunite kontakt formu, kako bismo našli prvi slobodan termin za Vaš pregled.
Poliklinika

Poliklinika

Stručni tim Poliklinike Badawi Vam nudi prvoklasnu medicinsku negu i poseban pristup svakom pacijentu.
Holistika

Holistika

Holistička ordinacija  Poliklinike Badawi pristupa lečenju čoveka u celini, dovodeći u balans njegovo telo, um i duh.
Stomatologija

Stomatologija

Spoj vrhunske medicine, tehnologije i umetnosti. Cilj Stomatološke ordinacije je da svaki Vaš dan bude nasmejan.