Egészség és alternatív gyógyászati vásár

Az Egészség és alternatív gyógyászati vásár évente megrendezésre kerülő rendezvény, melynek célja az egészséges életmód népszerűsítése és a megelőzésre való felvilágosítás a Badawi Poliklinika orvosai és terapeutái által lebonyolított ingyenes orvosi vizsgálatokon és konzultációkon, valamint értékesítési tevékenységen és promóciókon keresztül.

Popusti i vaučeri

Poliklinika Badawi posetiocima Sajma poklanja veliki broj vaučera sa značajnim popustima za odabrane specijalističke preglede, kao i za sve usluge Holističke ordinacije. Pored toga, sponzori, izlagači na sajmu, uvek spreme dodatna iznenađenja za posetioce. Ulaz na sajam za posetioce je besplatan.

Poziv za izlagače i sponzore

Pozivamo Vas da budete izlagač ili jedani od sponzora na Sajmu zdravlja i holističke medicine kao samostalni proizvođači, preduzetnici, kompanija ili institucija. Dođite da sa svojim proizvodima ili uslugama našim posetiocima ponudimo veliki asortiman za kupovinu i priliku da dobiju kvalitetne savete iz prve ruke. Tako zajedno gradimo nove vrednosti prirodnog i zdravog načina života.

Tradicija

Verujemo da je Sajam zdravlje i holističke medicine i njegov godišnji kontinuitet održavanja veoma koristan jer na jednom mestu svi dobijaju dodatne vrednosti. Građani dobijaju edukaciju, informacije, mogućnost provere zdravlja kroz razne tretmane, kao i priliku da se upoznaju sa zdravim proizvodima i uslugama. Izlagači dobijaju mogućnost da predstave svoje proizvode i usluge i da pored prodaje vrše i edukaciju svojih kupaca.

Health Upgrade

Pored Sajma zdravlja, u okviru Health Upgrade aktivnosti, održavamo i Školu zdravlja i izdajemo i promovišemo razne publikacije.

Zakazivanje termina

Za više informacija i dogovor pozovite nas na 024 553 774, kontaktirajte na Viber ili WhatsApp, ili popunite kontakt formu, kako bi smo uspešno sarađivali.
Poliklinika

Poliklinika

Stručni tim Poliklinike Badawi Vam nudi prvoklasnu medicinsku negu i personalizovani pristup svakom pacijentu.
Holistika

Holistika

Holistička ordinacija  Poliklinike Badawi pristupa lečenju čoveka u celini, dovodeći u balans njegovo telo, um i duh.
Stomatologija

Stomatologija

Spoj vrhunske medicine, tehnologije i umetnosti. Cilj Stomatološke ordinacije je da Vaš svaki dan bude nasmejan.