Slana soba i himalajska so - Crystal salt room

Slana soba – Crystal salt room

Slana soba od himalajske soli ima 5,5 tona soli. Boravak u slanoj sobi pospešuje disanje, ublažava kijanje, kašalj, kratak dah. Pomaže kod bronhitisa, astme, alergije, infekcije uha, pušačkog kašlja, ekcema, infekcije disajnih puteva, sinuzitisa, poboljšava metabolizam. Hrani, čisti i podmlađuje kožu, poboljšava cirkulaciju. Sam ambijent opušta, poboljšava raspoloženje, pospešuje lučenje seratonina (hormona sreće), ima antidepresivni i antistres efekat. Slana terapija se koristi kao pomoćna metoda u lečenju bolesti respiratornih organa i kože. So koju udišete uništava bakterije u plućima, smanjuje zapaljenje i količinu sluzi.

Mikroklima u slanoj sobi

Mikroklima u slanoj sobi je čistija tri puta nego što je u operacionoj sali bolnice, nemoguće je dobiti bilo kakvu infekciju ili bakterije u toku tretmana jer one se unište velikom količinom soli u prostoriji, ako i neka zaluta izbaci se napolje 15 minutnom ventilacijom posle svakog tretmana.

U slanoj sobi od himalajske soli jedan zid menja boje i svaka boja deluje na naš organizam! Temperatura u slanoj sobi je 23 – 24 stepena, vlažnost vazduha je 50 – 70 procenata. Koncentracija soli je uvek ista!

Terapija bojama

ŽUTA
Ojačava nervni sistem i varenje, optimizuje naše raspoloženje.

NARANDŽASTA
Boja uspeha i dinamike. Poboljšava koncentraciju, aktivira imunitet, antidepresant – stimulativna, topla boja.

ROZA
Boja nežnosti, bezbednosti i ljubavi. Smanjuje unutrašnju tenziju, iscrpljenost, stimuliše nežnost i sprečava agresivnost.

CRVENA
Snažna topla boja – boja kretanja, energije i vruće emocije. Deluje kao pokretač energije i aktivnosti.

Trajanje tretmana

Tretman za decu traje 30 minuta, a za odrasle je 45 minuta. Poželjno je dolaziti 10 – 15 tretmana ukupno. Svaki dan ili svaki drugi dan, zbog što boljeg efekta! Cena tretmana od 30 minuta je 300 dinara, od 45 minuta je 400 dinara. Za decu termin je 30 minuta i pratnja ne plaća. Na 10 tretmana 3 dobijate gratis.

Himalajska so za jelo

Himalajska so nastala je isušivanjem prastarih mora, sadrži u sebi sunčevu svetlost i energiju staru više miliona godina. Sadrži 84 vrste minerala i prirodnih jedinjenja. Himalajska so je sto posto prirodna i ima prijatan slatkasto slan ukus, ružičaste je boje.

Pravilna ishrana podrazumeva korišćenje himalajske soli:

  1. Reguliše nivo šećera u krvi i sprečava dijabetes,
  2. Sprečava starenje organizma,
  3. Poboljšava cirkulaciju,
  4. Pomaže jačanju kostiju posebno kod dece u razvoju,
  5. Održava rad jetre i bubrega
  6. Obnavlja respiratorni sistem i smanjuje simptome astme i alergije
  7. Obnavlja ćelije mozga i utiče na poboljšanje koncentracije
  8. Pospešuje zdrav san, i
  9. Doprinosi boljem raspoloženju i pozitivnom mišljenju.

Himalajska so nema dodatne negativne efetkte, ne oštećuje bubrege, želudac i unutrašnje organe. Potpuno je čista i lako se apsorbuje. Ima neograničeno trajanje i prirodno se ne stvrdnjava.

Poručivanje, Internet prodavnica

Himalajska so 500 gr | Himalajska so 1000 gr

Sona lampa

Sone (slane) lampe osim dekorativnog efekta imaju i pozitivan uticaj na Vaše zdravlje. Himalajska kristalna so sadrži 84 vrste minerala i elemenata koji se mogu pronaći u ljudskom organizmu. Kada se kristal soli zagreje, on emituje negativne jone (povoljne za naše zdravlje) i na taj način ima efekat prirodnog jonizatora.

Himalajska sona (slana) lampa ima sledeća pozitivna dejstva:

  1. Poboljšava moć koncentracije i omogućava lak san,
  2. Deluje blagotvorno na oboljenja alergije i astme,
  3. Poboljšava efekat relaksacionih vežbi,
  4. Neutrališe elektrosmog koji se stvara oko električnih aparata u domaćinstvu (TV, PC itd.) , i
  5. Pored blagotvornih dejstava sona lampa daje blagu, toplu svetlost, veoma je dekorativna i može da bude ukras u vašem stanu.

Poručivanje, Internet prodavnica

Sona lampa

Crystal salt room
Partizanska 14, Subotica
Tel: +381 (65) 870 6070
E-Mail: crystalslanasoba@gmail.com