Specijalistične usluge

U okviru Poliklinike Badawi na raspolaganju Vam je veliki broj specijalističkih usluga i dijagnostičkih procedura.
Posedujemo priručnu laboratoriju za brze analize, kao i najnovije aparate za ultrazvučnu dijagnostiku, oftalmologiju, kardiologiju, neurologiju i ORL.

Prevoz pacijenata

Prevoz pacijenata vršimo u saradnji sa Ambulantom Allegro. Prevoz pacijenata je usluga koja obuhvata prevoz sanitetskim vozilom, kako u gradu, tako u zemlji i u inostranstvu, po principu iz kreveta u krevet uz obaveznu medicinsku pratnju, bez obzira na vreme i daljinu transporta.

Radno vreme

Ponedeljak • 07:00 do 19:00
Utorak • 07:00 do 19:00
Sreda • 07:00 do 19:00
Četvrtak • 07:00 do 19:00
Petak • 07:00 do 19:00
Subota • 07:00 do 13:00
Nedelja • Zatvoreno

Poliklinika Badawi

Centar izuzetne medicinske nege

Pružamo vrhunsku uslugu sa najnovijim aparatima za lečenje i dijagnostiku. Nudimo Vam optimalne cene za sve usluge i brzo zakazivanje termina. Najbrže zakazivanje možete uraditi putem telefona. Naši lekari i medicinske sestre su tu da Vam pomognu oko rešavanja zdravstvenih tegoba. Pozovite nas i zakažite termin.

Decenije iskustva, sertifikovani lekari i primena moderne tehnologije su stubovi naše poliklinike.

Poliklinika-doktor-i-doktorica

Za profesionalnu i pouzdanu uslugu kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.

Jednostavan proces

Kako da vodite računa o zdravlju

Izaberite specijalistu

Izaberite specijalistu

Zakažite pregled

Zakažite pregled

Obavite konsultacije

Obavite konsultacije

Pratite terapiju

Pratite terapiju

Širok spektar usluga i medicinskih pogodnosti

Nudimo Vam širok spektar specijalističkih usluga i dijagnostičkih procedura, obezbeđujući vrhunsku medicinsku negu u modernom i prijatnom ambijentu.

Tradicija i kvalitet

Već preko tri decenije, pružamo kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, kombinujući tradicionalnu medicinu sa najnovijim medicinskim dostignućima.

Prilagođena komunikacija

Posvećujemo posebnu pažnju individualnim potrebama svakog pacijenta, sa stručnim timom koji govori više jezika.

Prevencija i zaštita

Naš pristup uključuje sveobuhvatnu prevenciju i najsavremenije metode lečenja, garantujući sigurnost i zdravlje na svakom koraku.

Decenije iskustva

Sa više od 30 godina iskustva, naša porodična poliklinika je sinonim za poverenje i profesionalnost u pružanju zdravstvenih usluga.

Recenzije

Šta su naši pacijenti rekli o nama

9980 +

Zadovoljnih pacijenata

Ostale usluge

Poliklinika Badawi

Health upgrade

Poliklinika Badawi kroz "Health Upgrade" program nudi holistički orijentisane edukativne aktivnosti kao što su Škola zdravlja i Sajam zdravlja iz holističke medicine. Ove aktivnosti su fokusirane na promociju zdrave ishrane, motivaciju za zdraviji život i razvoj lične svesti o važnosti prevencije. Edukativni programi su dizajnirani da informišu i inspirišu ljude da preduzmu korake ka poboljšanju svog zdravlja. Pored toga, poliklinika organizuje besplatna predavanja u raznim udruženjima i na poziv za određene teme. Za dodatne informacije, organizaciju učešća ili individualne konsultacije, dostupni smo putem telefona, Viber ili WhatsApp, ili popunite kontakt formu na našem sajtu.

Rad na terenu

Poliklinika Badawi pruža zdravstvene usluge ne samo unutar svojih poslovnih prostorija, već i na terenu, nudeći Vam maksimalnu fleksibilnost i udobnost.
Zakazivanje usluga na terenu je lako i prilagođeno Vašim potrebama - jednostavno nas pozovite na 024 553 774, kontaktirajte na Viber ili WhatsApp, ili popunite našu online kontakt formu.
Na taj način, možemo detaljno planirati Vašu posetu i osigurati da sve Vaše zdravstvene potrebe budu zadovoljene u udobnosti Vašeg doma ili radnog prostora.

Cenovnik

Cenovnik možete pogledati na sledećem linku: https://badawi.rs/poliklinika-cenovnik-usluga/

Dežurne intervencije

U slučaju da Vam je potrebno pružanje zdravstvenih usluga u Poliklinici Badawi, a u okviru dežurstva (noć, vikend, državni ili verski praznik), pozovite telefonski broj +381 63 508 813. U toku dežurstva u Poliklinici Badawi moguće je obaviti opšti klinički pregled i pregled doktora specijaliste pedijatra. Prilikom poziva za pregled/intervenciju za vreme dežurstva, proverite informacije o ceni usluge.

Cenovnik usluga

Znamo da je cena usluga veoma bitna informacija. Nudimo Vam optimalan odnos cene i kvaliteta svih naših usluga. Pogledajte kompletan cenovnik naših usluga.

Zakazivanje termina

Za više informacija i zakazivanje termina pozovite nas na 024 553 774, kontaktirajte na Viber ili WhatsApp, ili popunite kontakt formu, kako bismo našli prvi slobodan termin za Vaš pregled.

Poliklinika