Specijalističke usluge

U okviru Poliklinike Badawi na raspolaganju Vam je veliki broj specijalističkih usluga i dijagnostičkih procedura. Posedujemo priručnu laboratoriju za brze analize, kao i najnovije aparate za ultrazvučnu dijagnostiku, oftalmologiju, kardiologiju, neurologiju i ORL.

Cenovnik

Znamo da je cena usluga veoma bitna informacija. Nudimo Vam optimalan odnos cene i kvaliteta svih naših usluga. Pogledajte kompletan cenovnik naših usluga, ili ga preuzmite u PDF formatu.

Stručni tim

Stručni tim Poliklinike Badawi se sastoji od lekara opšte medicine, specijalista, psihologa, konsultanata i IT menadžera. Oni će Vam pružiti vrhunske usluge i pomoći u rešavanju Vaših tegoba. Osetićete ljubaznost i podršku u celom procesu.

Ostale usluge

Omogućujemo Vam da koristite zdravstvene usluge Poliklinike Badawi i van poslovnih prostorija. Pored toga obezbedili smo mogućnost prevoza pacijenata kako u gradu, tako u zemlji i u inostranstvu. Ukoliko želite da unapredite svoje zdravlje edukujući se o prevenciji bolesti i zdravom načinu života, na raspolaganju su Vam i naši edukativni sadržaji.

Prevoz pacijenata

Rad na terenu

Healt upgrade

+
0
LEKARA VAMA NA USLUZI
+
0
USLUGA U POLIKLINICI
+
0
GODINA
UZ VAS

Zakazivanje termina

Za više informacija i zakazivanje termina pozovite nas na 024 553 774, kontaktirajte na Viber ili WhatsApp, ili popunite kontakt formu, kako bismo našli prvi slobodan termin za Vaš pregled.
Poliklinika

Poliklinika

Stručni tim Poliklinike Badawi Vam nudi prvoklasnu medicinsku negu i poseban pristup svakom pacijentu.
Holistika

Holistika

Holistička ordinacija  Poliklinike Badawi pristupa lečenju čoveka u celini, dovodeći u balans njegovo telo, um i duh.
Stomatologija

Stomatologija

Spoj vrhunske medicine, tehnologije i umetnosti. Cilj Stomatološke ordinacije je da svaki Vaš dan bude nasmejan.