Bahove kapi - pomoć za oživljavanje talenata

U blogu možete pročitati:

  1. Bahove kapi i esencija koja vam daje ohrabrenje i jača volju za oživljavanje talenata,
  2. Talenti – šta kaže Vikipedija o talentima i kako talenti pomažu vašem zdravlju,
  3. Life coaching u terapiji Bahovim kapima,
  4. Savet i
  5. Predlog.

Bahove kapi

Bahove kapi imaju široku primenu, na koji način mogu pomoći u psiho – emotivnoj ravnoteži. Psiho – emotivna ravnoteža je osnova za zdravlje fizičkog tela. Brinuti i čuvati svoju psiho-emtivnu stabilnost nije lak zadatak. Ali je rezultat važan činilac kvaliteta života. Kvalitet života, pre svega unutrašnji, pomaže oživljavanju talenata.

Bahove kapi pomažu da otklonite sve sumnje u sebe, što jeste unutrašnji kvalitet i oživite svoje talente. U kombinaciji esencija koje se uvek prirpemaju sveže za Vas, važna je esencija Gencian, koja osnažuje volju, daje ohrabrenje.

Talenti

Vikipedija: „Talenti – natprosečno razvijena specifična sposobnost koja omogućava brzo i lako sticanje neke veštine, kao i visoko postignuće uspeha na određenom polju.

Oživljavanje talenata pomera fokus (trajno) sa onog pojavnog, što nudi svesni um kroz spoljašnji vid, na ono što zaista jesmo i sve ono što oko nas zaista jeste (niti previše crno, niti previše belo).

Talenti pomažu da oživimo intuiciju i sa njom se saživimo. Zatim da intuiciju povežemo sa svesnim umom ikoristimo u svakodnevnom živootu. Na taj način bolje vidimo svet oko sebe, jasnije, mirnije, tiše. I živimo tihu sreću, koja nije objašnjiva, ali pomaže da ostanemo na svom putu i u kompleksnim životnim situacijama.

Talenti su dragulji koje nikako ne treba zanemariti.

Bahove kapi, talenti i life coaching

Ukoliko ne umete pokrenuti svoje talente ili ne znate šta su vaši talenti, life coaching će uz Bahove kapi pomoći. 

Life coaching je razgovor koji će pomoći, pre svega, da razumete sebe. Da prepoznate podsvesne sadržaje koji zamagljuju vaše talente i da zamagljenja trajno otklonite. Zatim da prepoznate i oživite svoje talente.

Razgovorom otkrivate ko je taj koji sumnja u vaše kvalitete i moći da živite svoje talente, što izvesno utiče na oživljavanje talenata.

Savet

Posvetite se svojim talentima, živite sa svojim talentima. Oni su unutrašnje bogatstvo koje jedva čeka da ih uočite.

Predlog

Ukoliko vam je ovaj blog koristan podelite ga sa svojim prijateljima.

Stojim vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This field is required.

This field is required.

19 + fourteen =