Terapije

U okviru Holističke ordinacije pružamo Vam usluge koje obuhvataju brigu o fizičkom telu i terapije koje brinu o psiho-emotivnom i energetskom nivou. Na raspolaganju su Vam razni programi koji će pomoći da postignete energetski balans i otkrijete svoje potpune potencijale.

Cenovnik

Znamo da je cena veoma bitna informacija. Nudimo Vam optimalan odnos cene i kvaliteta svih naših usluga. Pogledajte kompletan cenovnik naših usluga, ili ga preuzmite u PDF formatu.

Terapeuti

Terapeuti naše Holističke ordinacije su tu da u Vašem telu stvore sklad i harmoniju. Terapijama će Vam pomoći da poboljšate svoj životni stil ili otklonite tegobe.  Raznim metodama holističke medicine čuvaju funkcionalno stanje Vašeg organizma.

Koji je naš cilj?

Cilj nam je da Vam približimo zdrav način života i da Vam pomognemo da upoznate sebe. Vršimo edukacije koje Vam pomažu da primenite holistički pristup u svakodnevnim aktivnostima. Pored toga, držimo razne kurseve, online radionice i online konsultacije. Na raspolaganju Vam je naš kompletan tim terapeuta i lekara.

Kursevi i radionice

Online konsultacije i webinari

+
0
TERAPEUTA NA USLUZI
+
0
USLUGA HOLISTIČKE ORDINACIJE
+
0
ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Zakazivanje termina

Za više informacija i zakazivanje termina pozovite nas na 024 553 774, kontaktirajte na Viber ili WhatsApp, ili popunite kontakt formu, kako bismo našli prvi slobodan termin za Vaš pregled.
Poliklinika

Poliklinika

Stručni tim Poliklinike Badawi Vam nudi prvoklasnu medicinsku negu i personalizovani pristup svakom pacijentu.
Holistika

Holistika

Holistička ordinacija  Poliklinike Badawi pristupa lečenju čoveka u celini, dovodeći u balans njegovo telo, um i duh.
Stomatologija

Stomatologija

Spoj vrhunske medicine, tehnologije i umetnosti. Cilj Stomatološke ordinacije je da Vaš svaki dan bude nasmejan.