Rekonekcija i rekonektivno isceljivanje

Sve što nam se dešava je odraz našeg unutrašnjeg stanja, odraz onoga što smo doživeli i potisnuli.

Da bismo menjali svoj život i ono što nam se spolja događa, potrebno je menjati sebe, tako što ćemo se osloboditi unutrašnje potisnutog sadržaja koji privlači iznova iste probleme i situacije.

Taj posao nije lak, jer naša svest je okrenuta ka spolja, zato nam je mnogo lakše da vidimo druge nego sebe. Zato nam je veoma lako da rešimo tuđe probleme jer ih “vidimo”. Sebe ne vidimo, a naročito je teško jer se tu umešaju emocije koje nas obuzmu i “zamagle nam vid” i um koji tražeći rešenje spolja, nas samo vrti u krug. Tako su nas “naučili” da posmatramo svet. Takvo smo dobili “uputstvo” kada smo se rodili i zato nam nije dobro.

Borba sa vetrenjačama ili menjati sebe

Ono što nam se događa kada nismo svesni ovih činjenica je “borba sa vetrenjačama”. Ne možemo ništa promeniti tako što ćemo tražiti krivca u drugim bićima i tako menjati svet. Svi odgovori su u nama i samo menjajući sebe možemo promeniti svoje zdravstveno stanje ili svoju trenutnu situaciju, bez obzira kakve je prirode naš problem.

Oslobađanjem ovih unutrašnjih potisnutih sadržaja je jedini put ka promeni.

Rekonekcija (ili lična rekonekcija) i rekonektivno isceljivanje

Rekonekcija i rekonektivno isceljivanje je proces koji nas oslobađa ovih unutrašnjih sadržaja koji upravljaju našim životom. Ovaj proces se može nazvati buđenjem naše svesti.

Rekonekcija je sveobuhvatna i menja nas na svim nivoima: fizičkom, mentalnom i emotivnom, da bismo lakše dospeli do naše duše – do ljubavi ili do Boga. Kako god je nazvali ona predstavlja suštinu našeg bića i što smo joj bliži to smo zdraviji i srećniji. Tek kada se oslobodimo nepotrebnog, potisnutog tereta, koji smo poneli sa sobom od trenutka kada smo se rodili, možemo znati šta je to što naša duša hoće. Jedino tako možemo biti srećni.

Rekonektivno iscejivanje je proces koji nam pomaže da se oslobodimo ovih potisnutih sadržaja. To je proces vraćanja našeg bića u zdravo stanje, vraćanje u ravnotežu i balans.

Rekonekcija ili lična rekonekcija je proces koji se radi nakon što smo sebe doveli u zdravo stanje i povratili ravnotežu. To je proces spajanja sa Tvorcem, povezivanjem pokidanih niti u našoj DNK. Ovaj proces nam omogućava stalnu povezanot sa našim unutrašnjim bićem, Tvorcem ili ljubavlju.