Opšti lekar i hronične bolesti

Hronične bolesti su bolesti koje traju više od 3 meseca. U to spada hronični zamor, gubitak apetita, nesanica, glavobolje, migrene, problemi sa štitnom žlezdom, astma, šećerna bolest, gojaznost, artritis, reuma, itd.

Svaka od ovih bolesti je imala svoj tok i svoj nastanak. Najčešće pre dijagnoze (klasične dijagnoze u zapadnoj medicini) prethodi period u kome se pacijent ne oseća dobro, ali ako je bio na pregledima, analize su bile dobre. Tu se često zanemari taj subjektivni osećaj pacijenta. Ono što se dešava je da je bolest već počela na energetskom nivou. Zanemarujući subjektivni osećaj, da se ne oseća dobro, puštamo da bolest nastavlja svojim tokom dok se ne ispolji na fizičkom nivou. Npr dok se ne dokaže da postoji povišen šećer.

I tako se postavi dijagnoza

Nikome nije svejedno kad mu lekar saopšti da ima hroničnu bolest. Uglavnom su to bolesti kojima se ispisuje doživotna terapija.

Ali, terapija ne mora biti doživotna.

Dali su nerešivi problemi stvarno nerešivi?

Holistika - Sveobuhvatna medicina

Postoje razne metode prirodne, kvantnekineske medicine koje mogu biti od pomoći.

Dr Katarina Badawi je lekar opšte prakse i specijalista kineske medicine. U njenoj praksi se susretala sa mnogim hroničnim bolestima kojima je izmenila tok. Naime, uz propisane terapije klasične medicine, njeni pacijenti dobijaju savete o ishrani, preporuku suplemenata i čajeva. Radi se akupunktura i usmeravaju pacijenti na druge vidove „alternativne“ medicine.

U pitanju su osnovni principi zdravlja koje koristi dr Katarina Badawi. A to uključuje balansiranje potrebnih hranljivih materija, pH vrednost krvi, nivoa kiseonika u krvi, detoksikacija, i proveru nivoa negativnih emocija tj. stresa.

Na taj način, sa tim terapijama i savetima, hronične bolesti ne moraju biti doživotne. Nerešivi problemi se mogu rešiti.

Bez obzira dali ste tek otkrili hroničnu bolest, ili je godinama imate, javite se na konsultacije jer Vaše zdravstveno stanje može biti bolje od trenutnog.