Akupunktura i praznični kilogrami

Došlo je vreme da se izgube praznični kilogrami

Decembar i januar su bili puni slavlja i pune trpeze. Jelo se, pilo se, nisu se računale kalorije. Tako i treba! To je vreme kad se okupljate sa ljudima koje volite i trebate se opustiti u svakom pogledu.

Kao posledica toga odeća Vam je postala mala ili Vas steže. Kukate, teže se krećete, žao Vam je što niste pazili šta jedete i koliko jedete. Ali, kasno je za kajanje, a negativnim emocijama i nervozi nema mesta. Sve se može rešiti pa može i ovo. Smršaćete i ove godine kao i prethodnih. Tačno tako. Ali da bi proces bio lakši i kilogrami se brže topili.  Akupunktura je pravo rešenje da smršate, nakon svih slavlja koja obeležavaju decembar i januar svake godine.

Akupunktura

Akupunktura je stara kineska medicina koja aktivira energtske tačke na meridijanima (energetskim kanalima duž tela) dovodeći organizam u balans tj. otklanjajući tegobe. Postoji više vrsta akupunkture: ušna akupunktura, telesna klasična sa iglicama, akupresura i vijetnamska varijanta dugotrajne akupunkture. Sve one se mogu koristiti radi smanjenja apetita, ubrzavanja metabolizma i otklanjanja viška kilograma.

Akupunkturna seansa traje oko 30 minuta i može se ponavljati po potrebi. Ako se odlučite za klasičnu telesnu akupunkturu, verovatno ćete dolaziti 10 puta na seanse, a pri tom možemo da rešavamo sve Vaše tegobe, a ne samo osnovnu zbog koje dolazite.  Ako se odlučite za dugotrajnu akupukturu dovoljno je da dođete samo jednom mesečno, a naravno to je vrlo zgodna varijanta osobama koje imaju puno obaveza tokom dana.

Kako se odlučiti za akupunkturu?

Kao prvo, ustanovili ste da imate problem: višak kilograma.

Kao drugo, ustanovili ste da želite smršati.

Kao treće, želite smršati što pre.

Najbolja varijanta, koja Vas najbrže može dovesti do cilja, je da se obratite na konsultaciju u Polikliniku Badawi. Posle konsultacije dobijate laka i jasna uputstva o daljoj ishrani, fizičkoj aktivnosti i naravno o tome koja vrsta akupunkture Vama najviše odgovara.

Akupunktura je prirodna metoda. Ne postoje nusdelovanja akupunkture. Samim tim što se primenjuje hiljadama godina, i što je retkost videti gojaznog kineza,  govori nam da je ova metoda bezbedna i uspešna u otklanjanju viška masnih naslaga.