Vreme za buđenje, nAstanak i nEstanak bolesti

Sad je krajnje vreme za buđenje. Vreme da se probudite, osvestite. Da osvestite da ste ljudsko biće stvoreno od materije, energije i emocija. Ne samo od materije.
Shodno tome, ovo znanje će vam pomoći da shvatite nAstanak i nEstanak bolesti.

NAstanak bolesti

Svaka bolest započinje negativnom emocijom, emocije vibriraju na određenoj frekvenci i utiču na protok energije kroz naše telo. Blokada u protoku energije izaziva bolest.
 
Prvo se javlja bolest na energetskom nivou – kad se osećamo loše ali su nalazi u redu. Ako se ne reši (negativan) osećaj, dolazi do bolesti na fizičkom nivou. Koji fizički deo će biti pogođen zavisi od emocije koju nosite. U kineskoj medicini je ovo poznato hiljadama godina. Npr. tuga ide na pluća, strahovi na bubrege, itd.

NEstanak bolesti

Lečenje ide od pravca lečenja fizičkih promena, zatim balansiranja energije i krajnje: otklanjanje emotivnog okidača bolesti. 

Održavanje zdravlja

Kad se pređe put do bolesti i nazad, logično bi bilo shvatiti uzročnika bolesti (negativne emocije) i ne dovoditi sebe u tu vibraciju. Za one koji nisu otkrili uzročnika tj. okidač bolesti, bolest/bolesti se vraćaju.

Hronične bolesti

Hronične bolesti nastaju kad uporno lečimo samo fizičko telo – materiju, ne obraćajući pažnju na energetske blokade, stresove, emocije, misli i životni stil.
 
Sad je krajnje vreme da se probudite, osvestite i prihvatite da niste sačinjeni samo od materije. Ne možete lečiti samo materiju i očekivati nEstanak bolesti.

Vaše moći Vaš izbor

Kao uvod rada na sebi, predlažem da pročitate moju knjigu Vaše moći Vaš izbor, koju sam izdala pre 21 godinu. Kratki blogovi vas ne mogu naučiti sve što trebate znati o zdravlju i bolesti. Sad je vreme da učite o sebi, o energiji koja protiče kroz vas, vašim moćima i kako ih upotrebiti.
 
Zdravlje je emotivno, energetsko, fizičko blagostanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This field is required.

This field is required.

4 + 10 =