Nazad na Blog
Ženidba, udadba i homeopatija

Ženidba, udadba i homeopatija

Na televiziji se mogu videti filmovi čija je tema ženidba i udadba. Često vidimo situaciju da mladoženja ili mlada pobegnu sa oltara ili upšte i ne dođu. Zapitao sam se da li je to samo u filmovima ili ima i u stvarnosti takvih situacija?

Homeopatija, udadba i ženidba – primeri iz prakse

Primer 1. Jedna moja pacijentkinja se obratila homeopatiji, jer nije mogla da uđe u dužu emotivnu vezu, mada je jako želela da se uda. Kad smo istražili, šta je iza ovoga, došli smo do njene najdublje senzacije, da se ona guši u vezi.  Nakon aplikacije ispravnog homeopastkog leka, danas je ona srećno udata i ima dete.

Primer 2. Mladić od 25 godina, lep i uvažavan kod devojaka, nije mogao da ostvari emotivnu vezu ni sa kojom devojkom. Dok je sve bilo na nivou ćaskanja, sve je bilo u redu. Kad je trebalo „da se uhvate za ruke“, on je počeo neukusnim govorom da odbija devojku koja je upravo bila na redu. I to je išlo tako dve godine. Na kraju se obratio za homeopatsku pomoć. Ispostavilo se isto, da ima senzaciju gušenja, kad pomisli na to da sa nekim treba da uspostavi dugoročnu vezu. Nakon homeopatskog leka u narednih godinu dana se oženio. Živi srećno sa svojom suprugom i imaju dva deteta.

Jedan od zaključaka o homeopatiji

Iz prethodnog teksta se može zaključiti, koliko malo fali za srećan brak: jedna sićušna homeopatska kuglica.

Homeopatija svojim primerima iz prakse potvrđuje da ima leka kod problema emotivnog vezivanja, kada se pre ženidbe i udadbe želi pobeći od oltara.

Podeli ovu objavu

Nazad na Blog