Primer isceljenja lumbaga!

Pre nekoliko godina pozvao me je telefonom prijatelj kojeg sam više puta isceljivao sa reikijem. Ispričao mi je da je njegova starija sestra u vrlo lošem stanju i da nepomično leži u krevetu. Zamolio me je da je posetim i da je lečim. Dao mi je adresu i uputstvo kako da uđem kod nje – samo da pozvonim da bi najavio moj dolazak, ali da uđem na vrata, jer su otključana, pošto ona ne može do vrata. Tako sam i uradio i kad sam stigao do njene sobe našao sam jednu stariju ženu koja je nepomično ležala zbog bolova u leđima. Ispostavilo se da ona ima lumbago.

Šta je lumbago?

Lumbago je bol u leđima, čak 60 do 80% ljudi doživi ove bolove, učestalost ponovne pojave se povećava sa godinama starosti. U 95% slučajeva to je dobroćudna pojava bolova donjeg dela leđa u predelu krsta. Lumbago je upala mišića koja drže i savijaju kičmu i ostalih elemenata spajanja kičmenog stuba. Jedini znak lumbaga je bol izrazito u predelu zadnjeg pršljena i krsta. Najčešće to je asimetričan bol, neki put je simetričan. Zbog bolova mišići u grču pokušavaju da  blokiraju savijanje kičmenog stuba. Mišići često na ovaj način vrše pritisak na živce (neki put i na nervus ischiadicus) i bolovi se pojavljuju i u butinama.

Tokom lečenja prvenstveni cilj je smanjenje bolova i uklanjanje grčeva mišića. Koriste se lekovi kao što su Ibuprofen, Diklofenat i slični. Zbog nuspojava u novije vreme se koriste ciklo-oxigenazi, ali oni su prilično skupi. Često se koriste blokadne inekcije lidokaina.

Kakve rezultate je dalo isceljenje sa reikijem?

Da se vratim priči sa početka! Koristio sam reiki u predelu krsta. Rezultati su bili vrlo dobri. Prvog dana jedva sam mogao zbog bolova da okrenem bolesnicu na bok da bi mogao ruke staviti na njena krsta. Drugog dana ona se već sama mogla okrenuti. Trećeg dana vrata su bila zaključana! Bolesnica je mogla već sama da dođe do vrata da me pusti u stan!

Reiki je učinio svoje: pokrenuo je samoisceljenje, mišići su popustili, bol je nakon nekoliko dana potpuno nestao.

Ako imate bolove u leđima dođite u Polikliniku Badawi da bi postavili ispravnu dijagnozu (isključili spondilozu, išias, osteoporozu, discus herniu) i da bi vas izlečili koristeći reiki energiju ili druge metode rehabilitacije.