Decembarska čarolija

Praznici nam stižu! Porodična okupljanja oko stola. Druženje uz jelo i piće. Gošćenje! Naravno da idete u goste, naravno da će tamo izneti bar tri vrste torte. A tako ste se trudili da izbegnete torte ove godine. Taman ste povratili svoju kilažu. Trebalo vam je više od pola godine da skinete ono što ste nakupili za prošlogodišnje praznike. I evo opet Jovo na novo!

Ne samo da svuda ima više hrane nego inače, nego je i divno servirana, a teretana ne radi za praznike! Sve što gricnete je puno fila, margarina, majoneza… Šećer se troši na džakove, a ulje kaplje sa svih strana. Ali sve je tako ukusno i slasno. Pored toga, šteta je ne probati nove recepte koji su aktuelni samo u ovom periodu.  Dakle postoji 100% šansa da će vam odeća biti tesna sredinom januara.

Ali zašto da brinete o kilaži u periodu kada trebate uživati sa ljudima koje volite?

Nema potrebe – rešenje postoji!

Pomoć vam stiže sa delekog istoka. 5 minuta čarolije, smanjiće vam apetit za ceo mesec.

Trajna akupunktura

Trajna akupunktura je metoda ubrizgavanja resorptivnog konca u akupunkturne tačke. Ubrizgani končići se tope 30 dana.  Ovi končići su pod kožom –  ne vire i ne vide se. Samo ih ubacimo i zaboravite na njih. Za ovu priliku će biti aktivirane akupunkturne tačke koje smajuju apetit, ubrzavaju metabolizam, podižu nivo energije i poboljšavaju raspoloženje.

Sve što vam je potrebno za praznike! A kad ste raspoloženi i zadovoljni, nemate potrebu da se prejedate. Takođe ćete biti svesni svakog zalogaja i neće biti nekontrolisanog unosa hrane. Količinu ćete moći kontrolisati, a što se tiče sastojaka… posle nove godine ćemo pričati o detoksikaciji.

Tajna mršavih kineskinja je sad i vama otkrivena.

Svi će primetiti da blistate ovog decembra. A vi ćete biti oduševljeni kad prođu praznici. Svuda ste bili, svašta ste probali, niste imali nekontrolisanu želju za jelom, niste se prejedali pa pili lekove za bolje varenje, niste se ustručavali da jedete, pa posle nervirali oko broja kalorija. Ne. Ovaj decembar je bio sasvim drugačiji. Opušten i veseo. Odeća vam je i dalje dobra.

Zakažite termin za trajnu akupunkturu i zadovoljno i uspešno zakoračite u novu godinu.

2 Replies to “Kako smršati pored pune novogodišnje trpeze?”

  1. ja bih samo dodao da je i suplementacija bitna! ja licno iskljucivo koristim sertifikovani hericium kao suplement. pozdrav!

    1. Suplementacija je od velikog značaja. Usaglašen i uravnotežen pristup je najbolje rešenje.

Comments are closed.