Da li tugujete zbog nekoga ili nečega?

Bez obzira da li se nešto desilo pre 2 meseca ili pre 20 godina, EFT će Vam pomoći da se rešite tuge.

Šta je EFT?

EFT (Emotional Freedom Technique) je kombinacija akupunkture i psihologije. Tapkanjem na akupunkturne tačke koje su vezane za emocije mi smanjujemo njihov intenzitet.

Kome može pomoći EFT?

Prvi slučaj: „Moja majka je umrla pre 10 godina i još uvek plačem kad god je se setim. Pokušavam da gutam tugu, i od tada sam se i razbolela. Od njene smrti mi je zdravlje sve lošije i lošije. Da li ću ikad prestati plakati? I da li će EFT učiniti da zaboravim moju mamu ? Ne želim to. Da li EFT može pomoći mom zdravlju?“

Odgovor: EFT će izbrisati preterane emocije od kojih se NE osećamo dobro, ALI nikada ne briše pamćenje. Dakle, moći ćete se prisećati Vaše majke i lepih trenutaka, bez plakanja i bez tuge. Nećete morati da se kontrolišete i da gutate suze i emocije, pa ćete se osećati bolje i zdravstveno. Pošto su sve bolesti vezane za emocije, Tehnikom emocionalne slobode ćemo otkloniti okidač bolesti.

Drugi slučaj: „Tužan sam jer sam dobio otkaz na poslu. Da li će mi EFT pomoći da povratim posao? „

Odgovor: EFT će otkloniti tugu, a možda i neku drugu skrivenu emociju iza tuge, npr. stah. Neće Vam pomoći da povratite ovaj posao (verovatno), ali će Vam dati samopouzdanje, otkloniti strahove od neuspeha, i pomoći da se ponovo zaposlite. Dakle, time što ćete rešiti Vašu tugu, otklonićete blokade i biti na putu do uspeha. Otkaz tada neće biti problem zbog kojeg se nervirate, nego će biti činjenica u knjizi Vašeg života.

Koje bolesti nastaju od tuge?

Kineska medicina je još pre 3000 godina povezala emocije sa raznim bolestima. Tuga najčešće izaziva bolesti pluća, štitne žlezde, depresiju.

Koliko seansi je potrebno da se oseti poboljšanje?

Jedna seansa traje do 60 minuta. To je potrebno vreme da se pokrenu emocije. U nekim slučajevima je potrebno 2-3 seanse da se u potpunosti reši jedna emocija vezana za konkretan problem. U drugim slučajevima je DOVOLJNO SAMO JEDNA SEANSA.

Da li je EFT baš za mene?

Jeste. Ako imate emocije koje Vas dugo tište a ne pomažu Vam, javite se. Ne čekajte da emocije pređu u bolest.

jun 11, 2019

Rekonektivno isceljivanje

Rekonektivno isceljivanje Rekonektivno isceljivanje je moćna, inteligentna, sofisticirana forma beskontaktnog isceljivanja i…