Holistic Life Coaching uz energetske vežbe

Koliko još strahova, sumnji, strepnji će proći kroz naš život?

A koliko ljubavi, radosti i sreće ćemo zbog strahova, sumnji, strepnji propustiti u svom životu?

Gde je balans između neprijatnih emocija i onih emocija koje su čuvari našeg zdravlja? Balans je u nama, našem biću koje jedino ima pravo, ali i obavezu da nas čuva! I čini se da nam upravo naše biće najviše nedostaje, naše jedinstveno Ja, jer lako upadamo u zamke kolektivnih dešavanja.

Šta nam je potrebno da zaštitimo sebe i svoje zdravlje?

Možda će delovati čudno, ali potreban nam je znak  STOP! Znak koji svakodnevno viđamo u saobraćaju.

Ali više nije dovoljno da nas upozorava na pravo prvenstva!

Sada nam je potreban da bismo se konačno okrenuli ka sebi. Da kažemo STOP svim neprijatnim emocijama, kojima se vrtimo u krug i iz kojega nema izlaska. Potreban nam je da se okrenemo ka sebi, da sačuvamo svoje zdravlje i svoj život.

Vaš život je na 1. mestu!

Holistic Life Coaching uz energeske vežbe će Vam pomoći da kažete STOP neprijatnim emocijama  i da počnete upravljati svojim životom kao najdragocenijim vozilom. Pomoći će Vam da, osim što beskrajno volite svog omiljenog četverotočkaša, koji blista ulicama grada dok ga vozite, počnete beskrajno voleti sebe i blistati kada lagano kročite stazama svog života. Pomoći će Vam da svoj život stavite na 1. mesto!

Kako pomaže Holistic Life Coaching i energetske vežbe?

Strahovi, sumnje, strepnje isto kao ljubav, radost i sreća svoju vibraciju imaju u određenoj čakri. Koje emocije i okolnosti ćete privlačiti zavisi od balansa određene čakre. Uz pomoć mentalnog osvešćivanja, vežbi, afirmacija, Bahovih kapi, koje pripadaju radu energetskih vežbi, upravo delujete na svaku čakru. Delujete na vibraciju čakre kojoj određena emocija pripada. Nakon čišćenja (izbacivanja “emotivnog mulja”) svaka neprijatna emocija prelazi u pozitivnu emociju i čakra se balansira. Pri tome, vrhunska komunikacija između Vas i mene (Holistic Life Coacha) dodatno dovodi do osveščćivanja i oslobađanja svih emocija. Postajete svesni sebe, svojih potreba, želja, granica koje postavljate prema svemu što deluje preteće na Vaše jedinstveno Ja.

Samo Vi možete svoj život učiniti boljim i srećnijim!

Donesite odluku da ste sebi važni, zbog sebe i osoba koje volite!