Lečenje lumbaga Reiki energijom

Pozvao me prijatelj telefonom i rekao da je njegova starija sestra u vrlo lošem stanju, nepomično leži u krevetu. Ispostavilo se da ona ima lumbago.

Šta je lumbago?

Lumbago je bol u leđima. Čak 60 do 80% ljudi doživi ove bolove. Učestalost ponovne pojave se povećava sa godinama starosti. U 95% slučajeva to je dobroćudna pojava bolova donjeg dela leđa, u predelu krsta.

Lumbago je upala mišića koja drže i savijaju kičmu i ostale elemente spajanja kičmenog stuba. Jedini znak lumbaga je bol izrazito u predelu zadnjeg pršljena i krsta. Najčešće je to asimetričan bol, neki put je simetričan. Zbog bolova mišići u grču pokušavaju da  blokiraju savijanje kičmenog stuba. Mišići često na ovaj način vrše pritisak na živce (neki put i na nervus ischiadicus) i bolovi se pojavljuju i u butinama.

Kakve rezultate daje isceljenje sa Reikijem?

Reiki koristimo u predelu krsta. Rezultati su vrlo dobri. Po mom iskustvu dovoljno je tri tretmana u tri uzastopna dana. 

Kod ove bolesnice prvog dana sam jedva mogao da je okrenem na bok, da bi mogao ruke staviti na njena krsta. Drugog dana ona se već sama mogla okrenuti. Trećeg dana bolesnica je mogla već sama da dođe do vrata da me pusti u stan! 

REIKI je učinio svoje: pokrenuo je samoisceljenje. Mišići su popustili, bol je nakon nekoliko dana potpuno nestao. 

Oficijelna medicina i Reiki

Oficijelna medicina daje vrlo dobre rezultate što se tiče smanjenja bolova, ali Reiki je tu da leči samu bolest: pokreće samoisceljenje.

Mnogi su uočili da je veliki broj bolesti  posledice psihičkog stanja. Među njima je i lumbago. Čovek koji je preopterećen brigama, koji je preuzeo više obaveza nego što može da uradi ili ga tište problemi – sklon je lumbagu.

Prilikom Reiki tretmana davalac reikija predaje jednu vrstu inteligentne bioenergije, koja puni pozitivnim energijama i duh i telo. Lep primer kod lečenja lumbaga je da  Reiki leči i disharmoniju (bolest) i uzrok disharmonije.

Ako imate bolove u leđima dođite u Polikliniku BADAWI da bi postavili ispravnu dijagnozu (isključili spondilozu, išijas, osteoporozu, discus herniju) i da bi Vas izlečili koristeći REIKI energiju.