Seanse sa terapeutima iz komfora Vašeg doma

S obzirom na veliku zainteresovanost naših klijenata izvan Subotice i onih koji bi radije radili sa nama iz komfora svog doma, pokrenuli smo program rada na daljinu, odnosno online konsultacije i Webinare. Ovaj program podrazumeva seanse sa terapeutima po Vašem izboru, koje možete ostvarivati iz topline Vašeg doma.

Rad na daljinu uključuje seanse putem Skype-aHangouts-a ili drugih servisa, koji odgovaraju klijentu, a na raspolaganju su Vam sledeći lekari i terapeuti Holističke ordinacije:

1. Dr Katarina Badawi

Konsultacije: Zdravstvene konsultacije sa dr Katarinom Badawi.

Dr Katarina Badawi – lekar opšte i kineske medicine, Reiki master, EFT praktičar, Budwig praktičar, autor knjiga psihologije i lekovite ishrane, načelnica Holističke ordinacije. Na konsultaciji možete dobiti savete o Vama odgovarajućoj terapiji, ishrani i suplementima, kao i o tome koja vrsta lečenja Vama je adekvatna.

Vreme trajanja: 30 minuta.

EFT – Tehnika emocionalne slobode: Tehnika emocionalne slobode je kombinacija akupunkture i psihologije, gde tapkanjem na akupunkturne tačke vezane za emocije smanjujemo intenzitet negativnih emocija. Ovo je tehnika koja se vrlo lako izvodi na daljinu. Klijent sluša i prati uputstva koja daje dr Katarina Badawi i tapka po svojim aktupunkturnim tačkama vrhovima prstiju.

Vreme trajanja seanse: 60 minuta.

Edukacija Budwig protokola: Budwig protokol je osmislila dr Johana Budwig, kao pomoć u lečenju raka i drugih hroničnih bolesti. Edukacijom se stiče potrebno znanje radi brige o sebi ili bolesniku u kućnim uslovima. Dr Katarina Badawi primenjuje ovu tehniku već duži niz godina.

Vreme trajanja seanse: 90 minuta.

Email: katarina@badawi.rs ili +381 (0)63 720 30 89.

2. Jasna Evetović, Holistic life coach i OLI life coach master (u superviziji)

Life coaching: Pomaže da na pravi način (svoj način) postavite bilo koji cilj i da ga ostvarite, da ka ostvarenju ciljeva idete tempom koji je najbolji za Vas, da ne odustanete od svog cilja, da sa problema pređete na rešenje neprijatne situacije, da otkrijete u sebi šta je za Vas najbolje (jer Vi to najbolje znate), da budete motivisani i fokusirani šta god da radite i da postanete aktivan član u svom životu.

Vreme trajanja seanse: 60 minuta.

Life coaching i oživljavanje svesti: Pomaže da promenite svoje navike, da razumete zašto se osećate nezadovoljno, da se oslobodite osećanja krivice, pojačate samopouzdanje, da postanete bliski sebi i bolje emotivno funkcionišete u svakodnevnom životu. Kroz brojne tehnike i meditacije pomoći ćete sebi da izađete iz zone konfora na bezbolan način i oblikujete svoj život na način kakav želite da živite.

Vreme trajanja seanse: 90 minuta.

Email: jasna.evetovic@badawi.rs ili +381 (0)64 49 59 697.

3. Vesna Bojanić, psiholog i psihoterapeut

Psihoterapija: Poboljšava kvalitet života rešavanjem problema, savetovanjem i terapijskim uslugama, kao i uslugama profilisanja i psihodijagnostike za decu, odrasle i bračne parove. Za psihološku pomoć se u najvećoj meri obraćaju ljudi koji su zdravi, ali koji pate od izvesnih emocionalnih problema: strahovi, napadi panike, anksioznost, depresivnost, psihosomatske tegobe, osećanje usamljenosti, problemi u ljubavnom i seksualnom životu, trpljenje nekog od oblika nasilja (emocionalnog, fizičkog, seksualnog) i druge tegobe.

Vreme trajanja: 60 minuta.

Email: vesna.bojanic@badawi.rs ili +381 (0)64 24 47 076.

Za zakazivanje seanse, slobodno se obratite terapeutu sa kojim želite raditi. Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.