Akupunktura i pitanje: "Zašto je toliko teško zatrudneti?"

Da li imate poteškoća da zatrudneti?

Kineska medicina nudi rešenja – “Zašto je toliko teško zatrudneti?“

Ovo je često pitanje koje čujem među mladim bračnim parovima. Korisili su razne kontraceptivne metode godinama, a kad su poželeli dete, deteta nema ni na vidiku. Prođe tri meseca i ništa. Prođe 5 meseci i ništa. Sad već počinje briga. Naviru pitanja: „Da li je sve u redu samnom?“ „Da li je sve u redu sa mojim partnerom?“ I zakaže se termin. Uvek prvo buduće mame idu na pregled. Obave se svi pregledi i sve analize. Ako je sve u redu sa ženom, možda će i muž otići na pregled i analize.

Zašto je teško zatrudneti ako je fizčki sve u redu sa oba partnera?

Dakle, svi pregledi i labratorijski nalazi ukazuju na dve zdrave osobe.

Na čemu onda treba poraditi? Šta treba popraviti? Koji su potrebni uslovi za ostvarivanje i iznošenje trudnoće?

  1. Kao prvo vitamini, minerali i suplementi. Za žene: cink, folna kiselina, gvožđe, vitamin B6, koenzim Q10, kalcijum, omega 3 masne kiseline. Za muškarce: cink, folna kiselina, koenzin Q10, vitamin C. Vitamin E, L-karnitin.
  2. Kiselost krvi: kad je pH krvi kisela, metabolizam je usporen.Tada su sve biohemijske funkcije u blagom disbalansu. Kiselost se povećava unosom: kafe, cigare, alkohola, šećera, životinjske masti i rafinisanih ulja. Kiselost se neutralizuje ishranom zasnovanom na više sirovog povrća ali najjači prirodni alkalizator krvi limun. Dva limuna na dan je idealna doza.
  3. Nivo kiseonika u krvi: nivo kiseonika u krvi zavisi od više faktora. Ako provodite puno vremena u zatvorenom prostoru, ako ste okruženi elektromagnetnim uređajima, ako ne jedete sirovo voće i povrće – naverovatnije imate nizak nivo kiseonika. Nivo kiseonika može da raste ako vežbate, šetate u prirodi, jedete puno sirovog voća ili koristite određene suplemente i ako pijete magnetiziranu vodu. Korišćenje biomagneta je neophodno u pripremi za trudnoću.
  4. Emotivne blokade: emotivne blokade kod žene ili muškarca mogu biti podsvesne tj nesvesne, ali toliko jake, da izazovu poremećaj vibracije u telu i time stvore energetsku blokadu u meridijanima. Kinezi su hiljadama godina tretirali ono što se zove neplodnost koristeći određene čajeve, koje i mi danas koristimo i koristeći akupunkturu.

Kako pomaže akupunktura?

Akupunktura otklanja energetske blokade dovodeći do harmonijskog protoka Ći energije kroz meridijane tj. energetske kanale, time oslobađajući blokade koje su stvarale problem svo vreme.

Rešenje problema

Rešenja ovog problema traže Vaše učešće. Samo promenom možete postići Vaš cilj.

Konkretna rešenja: ishrana, suplementi, čajevi, korišćenje biomagneta i akupunkture.

Za korak više: tehnike balansiranja čakri i emocija.

Poliklinici Badawi, možete dobiti savete o ishrani, suplementima, čajevima i možete dobiti energetske terapije koje će Vas dovesti u stanje balansa – stanje spremno za odgajanje novog života u sebi.