Izlečite alergiju akupunkturom

Sezona cvetanja i polena je uveliko tu. Sve više ljudi pati od alergije na polen. U zapadnoj medicini, alergija se može tretirati tj. mogu se otkloniti simptomi alergije (kijanje, svrab, suzenje očiju…) raznim lekovima. To je odlično priručno sredstvo. Ali na svim uputstvima lekova ćete videti da pišu nusdelovanja. Treba vam između 4 i 10 kutijica lekova godišnje kako bi mogli funkcionisati normalno. I tako svake godine. Po pravilu, svake naredne godine će vam trebati pola kutijice više.

Zaustavite pojavu nusdelovanja lekova! Vaš organizam je već oslabljen – zbog toga imate alergije. Poradite na jačanju imuniteta. Vrlo popularna fraza… jačanje imuniteta.

Šta konkretno to znači za alergiju?

Akupunktura jača imunitet, podiže nivo energije u telu, balansira protok krvi i energije kroz kanale u telu, otklanja blokade koje su dovele do pada imuniteta i otklanja simptome alergije kao što su kijanje, svrab nosa, ušiju, grla, kašalj, gušenje, curenje nosa itd.

Prednost akupunkture:

  • nema nusdelovanja
  • dovešće do poboljšanja i drugih aspekata (npr. lečenjem alergije možemo izlečiti i nesanicu ili zujanje u ušima ili bolove u zglobovima)
  • alergija će se trajno izlečiti

Postoji određena šema dolaska na tretmane za trajno rešenje alergije: prve godine se dolazi pre pojave ili u toku alergije. Druge godine se dolazi na 10 dana terapije pre sezone. Druge godine već postoji mogućnost da ćete u potpunosti izbeći lekove. I treće godine se dolazi na 10 dana terapije pre sezone. Kod većine ljudi, treće godine se alergija ne pojavljuje.

I Vi ste izlečeni!

Od suplemenata preporučujemo ulje crnog kima. Jedno od najjačih prirodnih lekova kod lečenja alergije. 20 kapi na dan, smanjuje alergijske reakcije. I ehinacea, cvet koji raste u mnogim baštama kod nas, koristi se kao čaj i pije pre i u toku sezone alergije.

Na uzrok novonastale alergije utiče i stres, pa se zapitajte šta se to desilo par meseci do godinu dana pre pojave vaše alergije. Pa i taj stres možemo otkloniti i time ubrzati nestanak alergije.

Akupunkturom su se izlečila mnoga deca i odrasli, pa možete i Vi!