Nazad na Blog
Uporan ali na pogrešnom putu

Uporan ali na pogrešnom putu

Da li Vas navedeni naslov podseća na stanje u kome se trenutno nalazite? Da li je to stanje prisutno dugi niz godina? Da li ste uopšte svesni da ste uporni, ali na pogrešnom putu? Na putu koji i ne postoji, a vodi u beznađe.

Meni sama pomisao na takvo stanje deluje kao poslednje upozorenje. I dozvolite mi da kažem to je za mene dijagnoza, a ne stanje.

Crveni signal je uključen

Ukoliko ste se u samom naslovu prepoznali, crveni signal je kod Vas uključen. Vaše telo traži pomoć.  I govori Vam da ste negde duboko, u svom nesvesnom, potpuno zablokirani. Tapkate na jednom mestu, a vreme ide. Jer vreme ni za tren ne zastaje. Baš kao i Univerzum, ništa ne stoji. Sve je u stalnom kretanju zajedno sa Vama. Čak i kada ste udobno smešteni u omiljenoj fotelji. Ali ni ta fotelja Vam nije potpuno udobna, ako ste uporni na pogrešnom putu. Jer na jednom nivou Vi živite sa tinjajućim stresom, što znači da tapkate na jednom mestu. Mnogo je tekstova napisano i biće napisano o stresu, nezadovoljstvu. Ali se pitam koliko je potreno još pisati da bi čovek odreagovao?

Gde je problem?

Na energetskom nivou takvo stanje (dijagnoza) upućuje na duboki disbalans u prvom energetskom centru (čakri). Prva čakra  je vezana za  korene, genetiku, priču predaka. Kada idete u korak sa prirodnom, geni Vas podržavaju, daju  energiju i možete rešiti svaki zadatak (problem) u svom životu.  Ali kada je prva čakra u disbalansu, možete osećati kao da niste u svojoj koži, jer ispunjavate zadatke svojih  predaka. Zadatke koje oni nisu uspeli rešiti i otišli su nezadovoljni. Dakle, ne zadatke jednog pretka, već cele linije genetike. Svako od njih traži da ispunite njihove zadatke i počinjete da se cepate na energetskom nivou. Jer Vaše pravo Ja želi za Vas potpuno drugačiji život, onaj za koji ste rođeni. Ali ste Vi uporni u rešavanju zadataka koje ne možete rešiti.

Sve to na jednom nivou stvara tinjajući stres. I stres postaje Vaše stabilno stanje. Stanje je stabilno i Vi ga podnosite dok ne počne pokazivati svoje lice na fizičkom nivou. A to lice nazivamo bolest.

Gde je pomoć?

Energetske vežbe Vam pomažu da dođete u stanje unutrašnjeg mira, iz kojeg dalje kreirate svoj život (a ne život predaka). Pomažu Vam da se oslobodite stresa i drugih neprijatnih emocija, da prepoznate svoje pravo Ja. To je proces kojim svakodnevno napredujete u svom ličnom razvoju i ne vraćate se na staro. Jer Vam energetske vežbe omogućuju da uvek imate “keca u rukavu”, kad god se nađete u neželjenom stanju. Idete samo napred.

Šta dobijate?

U praktičnom smislu energetske vežbe Vam pružaju pregršt vežbi koje Vam pomažu da se oslobodite neprijatnih emocija, koje (protiv Vaše volje) u telu stvaraju grč. I svakom neželjenom emocijom na grč se taloži novi grč, dok ne dođe do fizičkog oštećenja odnosno bolesti.

Dobijate putokaz kojim menjate mentalni nivo svesti i bahove kapi posebno spravljenje za oslobađanje potisnutih emoticija.

Rezultat?

Postajete uporni na pravom putu. Umesto tinjajućeg stresa počinjete živeti sa tinjajućom srećom. A sa srećom koja stalno tinja dolazi svo bogatstvo života, jer ste postigli cilj.

Ne odugovlačite sa odlukom, jer vreme Vas ne čeka. Ali čekam Vas ja i ceo tim holistike ordinacije poliklinike Badawi.

Podeli ovu objavu

Nazad na Blog