Dr Olga Aleksić

dr Olga Aleksić

This is custom heading element

Specijalista pedijatar

PEDIJATRIJA

CENOVNIK

Biografija

Rođena je 1981. godine u Subotici. 1999. godine započinje osnovne studije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, a diplomirala je 2005. godine sa opštim uspehom 9,3. 2006. godine zapošljava se u Domu zdravlja Subotica, pri Službi za zdravstvenu zaštitu dece.

2009. upisuje specijalističke studije iz oblasti pedijatrije, takođe na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, koje završava 2014. g odličnom ocenom. Nakon toga, kao specijalista pedijatar, nastavlja svoj rad u Domu zdravlja Subotica, pri Službi za zdravstvenu zaštitu odojčadi i male dece. 2017. g je pohađala kurs ultrazvuka u pedijatrijskoj radiologiji na UDK u Beogradu , nakon toga počinje da obavlja ultrazvučni skrining urođene displazije kukova kod odojčadi. Dopunski je radila kao pedijatar tokom dve godine i u Domu za decu ometenu u razvoju “ Kolevka” u Subotici.

U martu 2019. napušta Dom zdravlja i zapošljava se u Opštoj bolnici Subotica gde i sada radi , na dečjem odelenju ove ustanove. Član je lekarskog tima ”Poliklinike Badawi” duže od godinu dana. Osim srpskog jezika tečno govori i mađarski i engleski jezik.