Hiropraksija

Hiropraksija se zasniva na specifičnim zahvatima koje sprovodi hiropraktičar dr Aleksandar Delić, kako bi pokrenuo i mobilisao meka tkiva i zglobove, a radi umanjenja bola, povećanja opsega pokreta zgloba, eliminasanja otoka, upale i ukočenosti. Hiropraksija predstavlja jedan od načina lečenja akutnog ili dugotrajnog bola kičmenog stuba i jedna je od karika koja može da učini ovo lečenje delotvornijim.

Lekari

Lekari su neizostavni saveznici u donošenju odluka o Vašem zdravlju. U Poliklinici Badawi Vas čekaju ordinirajući neurolozi dr Žolt Sabolčki, dr Aleksandar Delić i dr Zoltan Šagi koji će najnovijim dijagnostičkim metodama rešiti Vaš neurološki problem.

Cena

Znamo da je cena veoma bitna informacija. Nudimo Vam optimalan odnos cene i kvaliteta svih naših usluga Pogledajte kompletan cenovnik svih naših usluga, ili ga preuzmite u PDF formatu.

Zakazivanje termina

Za više informacija i zakazivanje termina pozovite nas na 024 553 774, kontaktirajte na Viber ili WhatsApp, ili popunite kontakt formu, kako bismo našli prvi slobodan termin za Vaš pregled.
Poliklinika

Poliklinika

Stručni tim Poliklinike Badawi Vam nudi prvoklasnu medicinsku negu i poseban pristup svakom pacijentu.
Holistika

Holistika

Holistička ordinacija  Poliklinike Badawi pristupa lečenju čoveka u celini, dovodeći u balans njegovo telo, um i duh.
Stomatologija

Stomatologija

Spoj vrhunske medicine, tehnologije i umetnosti. Cilj Stomatološke ordinacije je da svaki Vaš dan bude nasmejan.